Mailadresser.nu

A+ A A-

 

2018-09-12 Nytt register - Mailadresser till förskolor 

Nu har vi tagit fram ett fantastiskt register för dig som har behov av att nå svenska förskolor. Vi uppdaterar detta register varje vecka både automatiskt och manuellt så att du inte spiller tid och pengar på mailadresser som studsar. 

Ni hittar produkten här - Mailadresser till förskolor

Senast uppdaterad onsdag, 12 september 2018 12:12

Träffar: 27

 

2017-09-01 Vi lanserar abonnemang! 

Nu lanserar vi ABONNEMANG! Det betyder i sin enkelhet att om du har behov av att köpa mailadresser då och då till dina kampanjer så kan du teckna ett abonnemang hos mailadresser.nu och betala en bråkdel av vad engångsköp kostar! Det hela är mycket enkelt, vi avtalar om hur många mailadresser ni förbinder er att köpa under tolv månader, t.ex. 5000 i månaden, och erhåller ett pris därefter.

Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.

Är ni en mediabyrå/reklambyrå som har behov av att kontinuerligt köpa in mailadresser och register till era kundkampanjer? Det här är en perfekt lösning för er och vi kan troligen sänka era kostnader rejält jämfört med vad ni betalar idag.

 

Senast uppdaterad torsdag, 31 augusti 2017 19:27

Träffar: 67

2016-10-25 Budget kvar inför årsskiftet? 

Har ni budget kvar inför årsskiftet och vet att ni under 2017 kommer att ha behov av målgruppsurval/adressregister? Vi hjälper er mer än gärna att behålla en oförminskad budget samtidigt som ni får en riktigt bra deal på nästa års förbrukning av målgruppsurval.

Vi kan fakturera er innan årsskiftet på hela eller en del av er återstående budget och därefter kan ni i lugn och ro hämta ut register under 2017 allt eftersom behov uppstår hos er. 

Förutom en oförminskad budget blir det en förmånlig affär för er där priset per post blir betydligt billigare från första posten än vid engångsköp eftersom vi räknar på totalvolymen.

Prislistan för mindre batchar (upp till 200,000kr) finner ni här och om ni har högre budget så tveka inte att kontakta oss för en lösning som passar er. 

 

Senast uppdaterad tisdag, 25 oktober 2016 19:48

Träffar: 365

 

2016-09-06 Därför fungerar e-post marknadsföring!

85 procent av världens internetanvändare använder e-post (och i Sverige hela 92 procent). 62 procent är aktiva i sociala medier. Det visar en ny undersökning från Ipsos.

 

E-postanvändandet ökar

2012 fanns det 3,3 miljarder e-postkonton, enligt Radicati Group. 2016 beräknas det finnas 4,3 miljarder. Radicati har räknat ut att dessa användare skrev 89 miljarder jobbrelaterade mail per dag, vilket blir 32 biljoner om året. Då är de privata mailen ändå inte inräknade.

E-post har blivit mobil

Allt fler har smartphones i dag och det gör att fler får tillgång till e-post i flera enheter. Människor vill kunna kolla mailen när och var de vill. 2012 såldes 700 miljoner smartphones i världen. Forrester Research räknar med att mer än tre fjärdedelar av de amerikanska e-postanvändarna kommer att läsa sin e-post i mobilen 2017.

Det innebär att e-post är ett viktigt kommunikationsredskap både för konsumenter och för företag. Med tanke på statistiken är det självklart att marknadsförare också är intresserade av e-postmarknadsföring som fungerar på pekskärmar.

E-postmarknadsföring fungerar

E-postmarknadsföring är kostnadseffektiv, snabb, lönsam och mätbar. Med hjälp av e-postmarknadsföring kan du öka din försäljning på nätet, se till att fler besöker webbplatsen, att de laddar ner filmer, rapporter och annat material du erbjuder eller säljer. Med hjälp av e-postmarknadsföring stärker du kundernas lojalitet, får kunder att besöka din webbutik och stärker samtidigt ditt varumärke.

Vad som talar för e-post

E-postmarknadsföring är oslagbart, jämfört med konventionell marknadsföring och reklam, eftersom den erbjuder följande: Den är effektiv, har bra räckvidd, går att filtrera och kostnaden per kontakt är låg.

Det viktigaste är att e-postmarknadsföring är möjligt att mäta, även på detaljnivå. Med e-postmarknadsföring får du – om du är uppmärksam – tillgång till feedback och detaljerade uppgifter om hur din kommunikation fungerar.

Sammanfattningsvis är e-post ett effektivt sätt att nå många människor. Kostnaden är relativt låg och du får detaljerade kampanjrapporter som gör det möjligt att ständigt förbättra din kunskap om mottagarnas beteenden och få bättre resultat.


En av de viktigaste ingredienserna i en lyckad e-post kampanj är såklart uppdaterade adressregister, dvs mailadresser som går direkt till beslutsfattaren i fråga som du vill göra uppmärksam på ert budskap! Det är lönlöst att skicka e-post till info@ adresser och liknande. Du vill nå fram DIREKT. 

Mailadresser.nu erbjuder kvalitetssäkrade epost register och vi stämmer av varje order innan leverans för att vår utlovade kvalitetsgaranti ska vidhållas.


 

Senast uppdaterad onsdag, 07 september 2016 10:03

Träffar: 108

 

2016-04-08 Hög tid att förbereda inför sommaren

Nu är det hög tid att förbereda de sista försäljnings- och marknadsaktiviteterna innan sommaren är här och de flesta beslutsfattare försvinner på semester. Kontakta oss redan idag om du har behov av att nå din specika målgrupp. Vi kan såklart även hjälpa till med DR/EDR kampanjer från start till mål, inte bara förse dig med kanske marknadens bästa adressregister!

 

Senast uppdaterad onsdag, 07 september 2016 10:05

Träffar: 143

Information

Copyright © MKL Invest, all rights reserved

LiveZilla Live Help