Mailadresser.nu

A+ A A-

Vi har förmånen att leverera information till hundratals företag inom en mängd olika branscher. Små som publika bolag, myndigheter och organisationer. Nedan är några av våra många referenser.  

formalogo dagensindustrilogo wsp-sverige

Forma Magazines är ett av Forma Publishing Groups två affärsområden. Forma Magazines vision är att vara en självklar del i människors vardag genom att ge våra läsare och besökare förströelse, inspiration och kunskap.

Forma Magazines varumärken är oerhört starka oavsett om de som Icakuriren och Hälsa har funnits i 70 år eller är nystartade som Kryss & knåp och Hus & Hem Retro. För beslutsfattarna inom handel har vi branschledarna: Market och Icanyheter.

Dagens industri är Nordens största affärstidning med 382.000 läsare per dag (Orvesto Konsument helår 2011). Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Dagens industris redaktion producerar både den rosa dagstidningen, veckomagasinet Di Weekend och månadsmagasinet Di Dimension.

Dagens industri har cirka 150 anställda och en omsättning på cirka 750 miljoner kronor.

WSP Sverige är en del av WSP och GENIVAR som bedriver verksamheten huvudsakligen i Kanada, Storbritannien och Sverige men också i övriga Europa, USA, Afrika och Asien.

Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Process, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems.

Vi har 14 500 medarbetare på över 300 kontor i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2500 medarbetare

softonelogo

dagensnyheter addici

SoftOne är specialiserat på affärssystem och personalsystem och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare inom el, vvs och bygg, samt detalj- och dagligvaruhandeln. Vi utvecklar systemen själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. För våra kunder är vi en helhetsleverantör. Våra 2 600 avtalskunder har i undersökningar visat sig vara bland de nöjdaste i Norden, och vår snittkund har varit kund hos oss i över 9 år – en i branschen unik siffra.
.

Dagens Nyheters papperstidning läses av 824 500 personer mellan 15 och 79 år och DN.se har cirka 1,4 miljoner unika webbläsare varje vecka. Dagens Nyheter är landets största annonsmedium inom tryckta tidningar. Dagens Nyheter är oberoende liberal. Vi står fria från partier, organisationer och ekonomiska maktsfärer.

Dagens Nyheter ingår i Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag.

Addici ägs av Danske Bank och är en nytänkande aktör inom företagsservice med 1.300 anställda i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vår kärnkompetens finns inom; arbetsplatsservice, säkerhet, lokalvård, telefoni, fastighetstjänster samt dokumenttjänster.

Genom att öka samarbetet mellan olika yrkesgrupper skapar Addici mervärde för sina kunder. Samverkan mellan en receptionist, en väktare och en fastighetstekniker - som delar samma värderingar - ger högre kvalitet på servicen men även lägre totalkostnad.

nationalencyklopedin dialect

MediaPlant är Sveriges enda fullservicecenter för tryckt och optisk media.

Vi erbjuder alla typer av tjänster inom Plock & Pack, trycksaksdistribution och fulfillment. Med vår integrerade lager- och logistikverksamhet kan vi även erbjuda lagring av stora och små upplagor för vidare distribution till hela Norden.

MediaPlant är också Sveriges ledande producent av DVD, CD och Blu-ray, med en produktionsanläggning utformad för att alltid kunna erbjuda snabba och tillförlitliga leveranser, oavsett upplaga.

 

NE.se ger kunskap och information som är användbar i vardagen. Dagens samhälle ställer höga krav vad gäller att sovra och kritiskt granska i det ständiga informationsflödet. På NE.se finns organiserat vetande i form av 545 000 ständigt uppdaterade artiklar skrivna av framstående experter och redigerade av en ämneskunnig redaktion.

Dialect levererar it- och telekommunikation och hittar alltid lösningar så att du kan arbeta bäst där du är. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil- och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer.

arvidnordquistlogo eastcapital staples

Arvid Nordquist Handelsaktiebolag - Farfar öppnade 1884 en butik som försåg Stockholmarna med spännande delikatesser, kaffe och viner.

Delikatessbutiken har dock utvecklats till ett nordiskt handelshus med kontor även i Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. 2006 omsatte vi 1 200 MSEK varav ca 25% utanför Sverige. Vi säljer kaffe, mat och vin till dagligvaruhandeln, vending- och restaurangmarknaden samt Travel Retail.

East Capital är specialist på tillväxtmarknader. Bolaget, som grundades 1997, baserar investeringsstrategin på ingående kunskap om marknaden, djupgående analyser samt täta företagsbesök av våra investeringsteam. Vi förvaltar aktivt 33 miljarder kronor inom vårt investeringsområde, Östeuropa och tillväxtmarknader i Asien.

Vi är en del av Staples-koncernen som är världens största leverantör av kontorsmaterial. Även i Sverige är Staples störst i branschen med sina tre försäljningskanaler: Direct (postorder och webb), Advantage (avtalskunder) och butiker.

Staples grundades 1986 i Boston, USA. Med en omsättning på 23 miljarder dollar betjänar Staples konsumenter och företag av alla storlekar i 27 länder runtom i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Australien.I Europa finns Staples representerat i följande länder: Sverige, Danmark, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Österrike, Belgien, Holland, Tjeckien, Ungern, Luxemburg, Polen och Portugal.

nackademin restborggardenlogo itmmeeting

För drygt tjugo år sedan startade utbildningsformen som i dag benämns Yrkeshögskoleutbildning(Yh).

Nackademin har varit med sedan starten och är i dag Sveriges största privata Yh-anordnare med sina 1400 studenter.

Välkommen till Restaurang Borggården på Armémuseum. Liksom vår systerkrog, Atrium, satsar vi på mat och dryck av hög kvalitet under dagens ljusa timmar. Lunchen och caféets läckerheter serveras i en fantastisk anrik miljö som inramas av våra stora stenvalv. Här ska det kännas naturligt att dröja sig kvar. Det är inte ovanligt att en lunch på Borggården övergår i en långlunch.

ITM är en helhetsleverantör av AV-teknik till Företag och Skolor i hela Sverige. Vi bygger 400 konferensrum och 800 klassrum per år. Så vi vet vad som fungerar. Vi har mer än 15 års erfarenhet av att skapa lösningar för konferensrum, styrelserum, klassrum och hörsalar. Vi kan hjälpa dig med dataprojektorer, bildskärmar, ljudsystem, videokonferens, distansmöteslösningar,  telefonkonferens, interaktiva skrivtavlor, SMARTBoard och styrsystem.

mobispine

På Mobispine är vi övertygade om att den mobila kommunikationsrevolutionen bara har börjat. Vårt jobb är att investera i innovativa tjänster som förbättrar människors liv och gör så att företag kan arbeta smartare. Vi ser en värld framför oss där mobil teknik, internet och stationära datorer samspelar och anpassas till den plats där man befinner sig.

 

 

Information

Copyright © MKL Invest, all rights reserved

LiveZilla Live Help